Intito Planning/CPM konsult

30.3.2022

Vill du bli en del av det vassaste teamet inom planning analytics? Vi på Intito söker dig med en nyfiken och driven inställning som är intresserad av hur man löser affärsutmaningar med teknik.

Om Intito

Intito är ett ledande bolag som erbjuder lösningar och tjänster för bättre och smartare Corporate Performance Management. Vi grundades 2014 och finns i både Sverige och Finland och är idag totalt 30 medarbetare varav 10 är placerade i Sverige. Här får du möjligheten att arbeta i olika branscher och med olika tekniker. Vi har en inkluderande kultur där du får chansen att lära av marknadens bästa och mest erfarna resurser inom området. Vi är passionerade i det vi gör och hos oss går laget före jaget.

Vi har partnerskap med IBM, OneStream samt insightsoftware och erbjuder kunden den bästa mjukvaran för ändamålet. Utöver våra partnerskap erbjuder vi även egenutvecklade lösningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsult på Intito kommer du bli en del av ett kompetent gäng där du arbetar i större och mindre parallella projekt. Vi vill nu stärka upp med fler kompetenser inom olika områden!

Applikationskonsult koncernredovisning; Vi söker dig som har fem års erfarenhet eller mer av att arbeta med koncernredovisning där erfarenhet av OneStream/IBM Cognos Controller är meriterande. Troligtvis har du en civilekonomexamen i ryggen och erfarenhet av lättare programmering.

Performance Management / budget och prognos; Vi behöver bli fler inom Performance Management/budget och prognos. Vi söker både dig som har flera års erfarenhet av att arbeta inom planning analytics samt dig som kommer direkt från skolan. Antingen har en civilekonomexamen och ett teknik/programmeringsintresse eller så har du en examen från en teknikutbildning med ett intresse för finansiella processer.

Disclosure Managment; Vi söker också dig som har erfarenhet av att arbeta med Disclosure Management. Erfarenhet av Certent Disclosure Management (CDM) är meriterande. CDM är ett allt-i-ett Disclosure Management system som automatiserar arbetet med regulatorisk, intern och extern rapportering. Du har en civilekonomexamen och har ett system/teknik intresse. Du är duktig på finansiella processer och du förstår management rapportering. Har du flera års erfarenhet inom området kan du få komma in och vara lead och ta ägandeskap över implementationen. Här får du en chans att vara med i det största CDM-projektet som någonsin genomförts i Sverige.

Personliga egenskaper och ansökan

För att lyckas och trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du är engagerad och trivs med att arbeta i ett tätt samarbete med andra samtidigt som du har ett tydligt eget driv. Som person är du framåtlutad och nyfiken. Du är hjälpsam och värdesätter en arbetsmiljö som präglas av generositet och är inkluderande samt sätter stort värde i att hålla tidsplaner och är lyhörd inför dina kollegor och kunder.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Har du flera års relevant erfarenhet är även Malmö aktuellt som placeringsort. Du kommer ha flexibiliteten att arbeta både från kontoret och hemma.

Tillträde av tjänsten blir enligt överenskommelse.

Om du tycker att någon av ovanstående roller känns intressant och vill veta mer så ta kontakt med lena.lambert@intito.se.